Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I eftermiddags har kärnstyrelsen i förbundet haft en dialog om Riksidrottsstyrelsens beslut om att dra in samtliga stöd till förbundet och grenförbunden 2022-2023. Ledamöterna är nu beslutsamma.
 
Mellan den 1 december 2021 och 31 januari 2022 är nomineringen öppen. Likt tidigare år så sker nomineringsprocessen via tjänsten Nominera.
 
Nu har det kommit till tidpunkten på året då vi önskar ta del av er redovisning till förbundet. Det handlar om att betala in årsavgift, rapportera medlemmar och redovisa årsmöteshandlingar.
 
Vi befinner oss fortsatt i en utmanande tid för svensk taekwondo och behöver medlemmarnas vägledning i arbetet framåt. Ska vi ta emot stöd från RF? Hur ska vi hantera ansökan av nytt WT förbund?
 
I samband med tävlingen Svenska Cupen 2 bjuder vi in till utvecklingsdialog inom svensk WT taekwondo, digitalt och fysiskt med tillhörande middag både på fredag och lördag. Samtliga ledare inom Svensk WT Taekwondo är inbjudna.
 
Den 31 aug 2021 gjorde vår Generalsekreterare Arto Ala Häivälä sin sista dag på förbundskansliet. Stort tack för ditt mångåriga arbete på förbundskansliet.
 
Som tidigare rapporterats i media och från Riksidrottsförbundet så släpper regeringen på samtliga deltagarbegränsningar för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster från den 29 sept.
 
Vi jobbade oss ur hotet om uteslutning 2021 från Riksidrottsförbundet och vägen framåt är att komma samman inom Svensk WT Taekwondo - det gör vi med dialog med alla WT ledare.
 
Förbundet har tagit emot en ansökan till kansliet från organisationen World Taekwondo Sweden om att upptas som grenförbund. Ärendet kommer beredas.
 
Svenska Taekwondounionen har den 16 aug tydlig aviserat på sin hemsida dess inställning till en gemensam avsiktsförklaring. Tyvärr konstaterar vi att det inte finns en gemensam grund att utgå ifrån.
 
För att komma framåt i förbundets förändringsresa så behöver alla parter enas om en avsiktsförklaring till RF. Här kommer en FAQ utifrån de frågor vi fått in till förbundet.
 
Riksidrottsförbundet villkorar sitt stöd till Svensk Taekwondo genom att samtliga parter inom grenförbundsorganisationen ska underteckna en gemensam avsiktsförklaring. Nu har förklaringen skickats ut för undertecknande.
 
För första gången på ett antal olympiska spel har vi inte lyckats kvala in någon utövare till OS. Det kräver att vi tittar närmare på det och styrelsen tillsätter därför en olympisk utredare.
 
Under årets gång kommer vi att presentera de föreningar som valt att engagera sig i projektet Trygga Idrottsmiljöer. Först ut är Yeong Won Taekwondo från Kalmar.
 
Vi har tagit emot viktig information gällande utdrag ur belastningsregistret via polisen.
 

Träningstider
Passa tiderna och stör ej pågående träning! 

Måndag
 1800 - 19:00 Barngrupp Till och med året man fyller 14.
 19:00 - 20:30 Vuxengrupp Från det år man fyller 15.

Tisdag
1800-1930 Från gult bälte. Mer kampinriktat. Alla åldrar.

Torsdag
1800 - 19:00 Barngrupp. Till och med det år man fyller 14.
19:00 - 20:30 Vuxengrupp. Från det år man fyller 15.

 Träningsavgifter för vårterminen 2020 (betalas senast 28/2)

 Vuxen 700:- (Från och med det år Du fyller 18)

 Barn 600:-

 I avgiften ingår medlemsavgift med 100:- resterande del är träningsavgift. Bägge avgifterna betalas terminsvis.

 Familjerabatt: -100 kr för andra personen från samma hushåll

                         -200 kr från tredje personen från samma hushåll.

 

Postadress:
Filipstads TKD Klubb - Taekwondo
Peter Nordin, Härlingsängsvägen 18
68232 Filipstad

Besöksadress:
Spångbergshallen, Spångbergsvägen 1
68231 Filipstad

Kontakt:
Tel: 0703111537
E-post: peter@filipstadstaek...

Se all info